Index - Den gamle smedie

Velkommen til Den Gl. Smedie på Drejø

Vi har været på Drejø i mere end 25 år og selvom vi har hjulpet mange tilfredse kunder igennem tiden er hver ny opgave vigtig for os - skriv til os, og fortæl hvordan vi kan hjælpe dig.

Kig på vores sider og bliv inspireret, i vores webshop handler du trygt vores vigtigste varenumre, alle priser er inkl. moms, du kan også vælge at ringe til os og bestille. Vi tilbyder betaling med krypteret sikkert MobilePay, Visa/Dankort eller PayPal. Handler du stort ind til virksomhed eller institution så skriv til os og bliv oprettet som virksomhed.

Klik dig ind i menuerne øverst.

Du kan se meget mere om hvad du kan opleve på Drejø på www.drejo.dk  og husk på Drejø har vi har mange flere solskinstimer end på fastlandet, vi kalder det en solsikker Ø.

De bedste Drejøhilsner

Susanne & Lars Milling

Udvalgte Produkter

Rundt om denglsmedie.dk

Vi arrangerer gerne jeres tur fra ankomst til afgang, kører jer rundt på øen med stop og fortællinger fra Drejøs fortid og nutid, længere eller kortere ture efter valg. Ønsker i frokost, kaffe/kage eller andet arrangerer vi også gerne det.
Det meste af vores trælegetøj fremstilles på egen fabrik på Sri Lanka, Det er familien Larsens eget design igennem over 30 år. Træet er udtjente gummitræer som genbruges, alt er håndarbejde og alle farver er giftfrie.
Eller vintage om du vil, alle ting her er fra vores egne private "loppehylder" som vi også tager på Loppemarked med, de er ikke pålagt moms og der er ikke faste priser så har du et bud er du velkommen til at skrive eller ringe til os.
Riv en weekend eller mere ud af kalenderen og tag til Drejøs fantastiske fiske vande, vi hjælper dig med at finde logi og efter aftale kører vi dig rundt til fiskepladserne. Skriv eller ring for et uforpligtigende tilbud/forslag.
 

Så er det snart Jule

Close