Turistkørsel

Med traktor og vogn

Guidede turist ture, fisketure eller anden kørsel, heldags, halvdags eller på timebasis.

Guidede turist ture, fisketure eller anden kørsel, heldags, halvdags eller på timebasis, arrangeres for selskaber på op til 60 personer, evt. inkl. spisning/kaffe-kage hos en af vores samarbejdspartnere.

Ø-rundturen køres på ca. 2½ time og vi ser og besøger det meste af Drejø med holdt og fortælling flere steder så vi får hurtigt udfyldt både hel- og halvdagsarrangementer.

Ø-rundturen koster kr. 75,- pr. person, mindstepris 10 personer Særskilt pris opgives på ønsket forplejning.

Kortere ture kan arrangeres.

Cykeludlejning

Ønsker du at leje cykel så har vi cykeludlejning fire steder på Drejø, ved Ø-hop færgen/Drejø Færgen Højestene, ved Den Gl. Smedie, ved Gl. Elmegaard og ved Gammelhavn. Bestiller du i forvejen står cyklerne klar ved færgen når du ankommer og der sætter du dem igen efter endt brug.

Alle cykler er med gear og ekstra kraftige dæk for at mindske punktering, det koster kr. 50,- at leje en cykel, dobbeltcykler, handikapcykler og special cykler dog kr. 90,-, Lejen dækker brug af cykel på betalingsdagen. Der lejes ikke ud på timebasis. Når du lejer en cykel får du udleveret en kode til låsen, cyklen skal låses og koden stilles på 0000 når du efter endt brug stiller den tilbage. Special cykler og dobbeltcykler må kun køre på de asfalterede veje. Der kan betales med MobilePay eller kontanter i postkasse.

Turbus guide

Vælger du og dit selskab at besøge Drejø i egen bus kan vi tilbyde at tilrettelægge dit ophold med diverse besøg på øen. Hvis vi er ledige kan vi også tilbyde at tage med rundt i bussen som Turguide og fortælle Drejøs spændende historier. Pris efter tidsforbrug.


Er du interesseret i at høre nærmere om ovenstående, så kontakt Lars på telefon 61685843.

  • Guidede turist ture
  • Fisketure
  • Kontakt Lars på 61685843

Naturrige Drejø

cms-img

Vi kører rundt i Drejøs små gader

Drejø rundtur

Special ture for børn

Rundtur for børn

Vi kan også arrangere speciale ture for børn.

Lystfiskeri på Drejø

Arrangere fisketur

Cykeludlejning ved færgen og Ø-hop båden

Cykeludlejning ved Færgen
Cyklerne holder tæt ved færgen og få skridt fra Ø-hop båden,
ring 61685843, så holder cyklerne klar når du ankommer.

Vores cykler ved Gl. Elmegaard

Cykler ved Gl. Elmegaard